moebius

5 Lucruri SCANDALOASE Despre Moebius

Cătălin Mesaru

Paparazzi Stereo Beasts i-au urmărit pe cei din trupa Moebius (despre a căror piesă, Stranger, puteți citi AICI!) și, ca PRELUDIU pentru concertul pe care trupa îl va susține pe 24 februarie (de DRAGOBETE!), în clubul Control (Dă click AICI! O să îți stea MINTEA în loc!), ne-am decis să îi șantajăm un pic și să obținem de la ei informații INEDITE despre viața lor de staruri rock, informații demne de Cancan sau Click.

Urmează cinci lucruri SCANDALOASE despre trupa MOEBIUS care îți vor schimba radical viața! Nu o să îți vină să CREZI! 

1. Școala Online!

Cel mai bun profesor este Youtube-ul, singurul dezavantaj fiind atunci când, în sala de repetiții, ne întrebăm unul pe altul: Oare în ce gamă o fi!? Pregătim, totuși, un concert cu ansamblu de drâmbe, acum că am ajuns la vârsta la care știm cu adevărat să ne folosim atât limba cât și drâmbele.

2. Singura Formație Românească ANTI-AVORT!

Există în analele internetului organizații feministe care consideră că formația Moebius este împotriva avortului, în ciuda faptului că 10% din bugetul formației se duce pe Postinor. Pentru că, na, asta-i viața de artist! Pumnul dacic nu a trecut de teste.

3. Cel mai bun cântec al formației e FURAT!

Poate că nu știați, dar Dustbowl 3 este un cover, cântecul aparținând celor de la Other Lives. Este nelipsit, totuși, din setlisturile moebiusiene (moebusice!? moebusiste!?), nefiind o piesă oarecare, ci una atât de frumoasă, deșteaptă și proporțional construită, încât îți vine să te măriți cu ea și să-i faci doi copii în baie la Control.

4. Cei mai NESIMȚIȚI și AROGANȚI muzicieni!

Atitudinea super-arogantă a formației (deși n-au dovedit, încă, nimic) deranjează uneori, zice-se. Un exemplu concret (și concert, ha-ha!) este primul gig al formației, când un prieten de-ai lui Gabriel a plecat de la concert fiind evident deranjat de atitudinea lui Ștefan. Cu toate acestea, nu s-a înregistrat niciun caz cronic de tipă-plecând-de-la-concert-din-motiv-de-atitudine.

5. SEX SĂLBATIC (și, posibil, ANIMALIC) în turneu!

Una din întâmplările destul de cunoscute este din dimineața în care doi inspectori de la poliția Cluj au bătut la ușa camerei de hotel. Aceștia investigau un caz de viol ce avusese loc în hotel cu câteva ore înainte. Ce se știe sigur e că vinovați nu sunt băieții de la Velosonics. Ce nu se știe e că, de fapt, nu a fost viol.

Iată și POSTERUL concertului din data de 24 februarie și TREI piese INCREDIBILE ale băieților de la MOEBIUS!

10959059_10203221960062532_7635879415630269274_o

Comments

comments

Cătălin Mesaru5 Lucruri SCANDALOASE Despre Moebius

Comments

  1. Pingback: Top 10 Muzicieni Sexy De Pe Scena Alternativă Românească | Stereo Beasts

Leave a Comment