lamb2

CONCURS: LAMB – Live @ Cluj Arena Underground – 6 Martie

Am vorbit acum o săptămână (și un pic) despre cinci motive pentru care ar trebui să-i vedeți live pe LAMB. Articolul poate fi citit aici. Pregătindu-ne pentru concertul trupei, concert ce va avea loc pe 6 martie, în parcarea subterană a Cluj Arena, ne-am pus să le reascultăm discografia completă. Colegul Andrei Coste va fi prezent la concert și ne va relata ulterior cum a fost, care a fost vibe-ul și ce-a pățit acolo.

În plus, avem și un concurs pentru cei pasionați de această formație, pentru cei curioși de cum sună această trupă live sau, pur și simplu, pentru cei ce încă nu au avut contact cu formația și vor s-o descopere în toată gloria sa, ca să apelăm la un clișeu comod. Drept urmare, aruncăm la bătaie două invitații (oferite de New Dreams Live, thank you very much!) pentru concertul LAMB din Cluj, 6 martie. Pentru a le câștiga, trebuie doar să lăsați un comentariu la acest post în care să ne spuneți care este piesa voastră preferată a trupei LAMB. That is all! Apoi, random.org se va ocupa să aleagă doi câștigători! E atât de simplu! Evident, e nevoie de o adresă de mail reală. :-)

Concursul se încheie pe data de 3 martie 2015. 

Comments

comments

Cătălin MesaruCONCURS: LAMB – Live @ Cluj Arena Underground – 6 Martie

Comments

  1. Petru Dolhescu

    Eu mă număr printre cei care „ nu au avut contact cu formația și vor s-o descopere în toată gloria sa” 😀
    Aș mai adăuga un al șaselea motiv pentru care e musai să-i văd live: Îmi place mult The Cinematic Orchestra și am auzit că Lou a mai colaborat cu ei.

    Wow, ce voce faină are. N-am ascultat încă 3 melodii și deja îmi plac. Sunt pe gustul meu.

  2. Pingback: CONCURS: LAMB – Live @ Cluj Arena Underground – CÂȘTIGĂTORII | Stereo Beasts

Leave a Comment