980x275px-01

CONCURS: In Transylvania – 2015

Cătălin Mesaru

Săptămâna viitoare se întâmplă lucruri mari prin țară: joi, 20 august, începe festivalul In Transylvania, ediția cu numărul doi. Festivalul ține până pe 23 august și are loc în judeţul Brasov, zona turistică Draguş – Sâmbăta din Ţara Făgăraşului, deci e rost de huzureală maximală pe la munte, la răcoare, unde-i fain și bine, la poalele munților Făgăraș, zonă doldora de copaci, copăcei și, în general, tot felul de plante forestiere. Practic, e un prilej excelent pentru un pic de fotosinteză.

Zona este propice pentru lăfăit în cort, cu muzică și activități felurite. Nu de alta, dar festivalul pune la dispoziție participanților un ditamai line-up-ul (la care voi reveni ulterior), spațiu pentru 2000 de corturi pe o rază de trei kilometri și activități de genul maraton (Maratonul Transilvaniei care constă în două probe independente: MTB Cross-country şi Trail Running), workshop-uri, aventuri și, sper eu, pozne (în orice caz, trebuie folosit mai des cuvântul pozne). Toate astea pentru că, nu-i așa, deviza festivalului este More than a music festival. După cum spuneam chiar ieri, când discutam despre Summer Well, cu cât mai diverse activitățile conexe muzicii, cu atât mai bine.

Revenind la line-up, ar cam fi cazul să vă pregătiți urechiușele încă de pe acum căci vor fi devastate orgasmic de artiștii prezenți la festival. Astfel, In Transylvania îi aduce pe Waldeck (îl știți, probabil, mulțumită piesei Memories), Subcarpați (nu cred că mai au nevoie de introducere), NOHA (știți voi, cei cu Tu Cafe), Jaya The Cat (Here Come The Drums!), ROA (alții care nu mai au nevoie de introducere), Lemon Bucket Orkestra (puteți degusta un pic aici: Tomu Kosa), Artist, Paiaka, Pixels și încă mulți alții.

Și…ca să fie bine pentru toată lumea, punem la bătaie patru (4! IV!) abonamente pentru întreaga perioadă a festivalului.  Ce trebuie să faceți pentru a le câștiga? E super simplu: lăsați-ne un comentariu cu trupa pe care vă doriți cel mai mult să o vedeți, din line-up-ul de anul acesta, iar noi vom alege aleatoriu (cu ajutorul random.org) patru câștigători. E musai să ne lăsați mailul corect și numele vostru complet. Data limită este 17 august.

În încheiere, iată cum a fost anul trecut la festival:

 

Comments

comments

Cătălin MesaruCONCURS: In Transylvania – 2015

Comments

  1. Pingback: PIXELS – Night | Stereo Beasts

Leave a Comment