fb timeline

3 motive pentru care merită să ajungi la PLUM Festival

Andrei Coste

PLUM se apropie și e, probabil, cel mai interesant festival al acestui început de toamnă. Tocmai de aia am stat și-am copt o listă scurtă care să te determine să-i calci prin decorul lui semi-industrial, plin de muzică electronică excelentă. Să începem, deci.

3. O să fie o experiență completă

Și asta-i o chestie pe care doar festivalurile mai mari reușesc s-o ofere. Poate cel mai mare atu al PLUM are legătură cu faptul că e un festival de talie mică, extrem de nișat și conceput special pentru a atrage ascultătorii de muzică electronică. Tocmai de aia și prețul biletului pe două zile costă 112 lei (la care se adaugă și comisioanele de rigoare). Tot timpul mi-a plăcut ideea de rave și ăsta se anunță a fi cel mai mare pe care l-a gustat țărișoara noastră.

2. Artiștii români prezenți la eveniment sunt top-notch

PLUM festival reușește să adune în același loc cam cei mai mișto artiști din zona muzicii electronice de la noi. Avem parte de nume care tot timpul m-au uimit prin calitatea show-urilor și a release-urilor. Silent Strike, Golan, Khidja, Nopame sau Ada Kaleh sunt doar câteva din numele pentru care merită să plătești biletul de acces în zona festivalului.

1. Restul artiștilor

Când ai un festival de muzică electronică la care sunt prezenți artiști precum DJ Fresh, Breach (care ajunge pentru prima dată la București), Digitalism, Henrik Schwarz sau Miss Kittin e destul de greu s-o dai în bară. Numai când mă gândesc la faptul că pe DJ Fresh vreau să-l văd de vreo 10 ani (de pe vremea când toată țărișoara asta minunată se rupea pe drum’n’bass) mă entuziasmez precum o școlăriță care-și cumpără prima trusă de machiaj. Să nu mai zic de Miss Kitin care de pe vremea primului ei album, I Com, îmi rupe căpățâna mai ceva ca un satâr înfipt în gât de-un călău cu chef de glume de autobază.

PLUM Festival are loc în perioada 25-26 septembrie în București iar biletele pot fi cumpărate de aici.

Comments

comments

Andrei Coste3 motive pentru care merită să ajungi la PLUM Festival

Comments

  1. Pingback: PLUM Festival – Concurs | Stereo Beasts

Leave a Comment