guadaloops

The Guadaloops – Nunca Es Tarde

Cătălin Mesaru

The Guadaloops sunt un conglomerat mexican de artiști care fac hip hop neo-mexican (care este exact așa cum sună din denumire). The Guadaloops sunt un conglomerat mexican de artiști care fac hip hop neo-mexican (care este exact așa cum sună din denumire). The Guadaloops sunt un conglomerat latinoamerican de artiști care fac hip hop neo-mexican (care este exact așa cum sună din denumire).

Cel mai proaspăt album al lor a fost lansat în 2014, dar de curând ne-au blagoslovit cu o piesă nouă, Nunca es tarde. Cel mai proaspăt album al lor a fost lansat în 2014, dar de curând ne-au blagoslovit cu o piesă nouă, Nunca es tarde. Cel mai proaspăt album al lor a fost lansat în 2014, dar de curând ne-au blagoslovit cu o piesă nouă, Nunca es tarde.

Piesa a primit și un videoclip absolut fascinant: o noapte de excese, oameni (probabil foarte) pe droguri felurite și magnifice, erotism de-l tai cu cuțitul și bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-cinematografice. Piesa a primit și un videoclip absolut fascinant: o noapte de excese, oameni (probabil foarte) pe droguri felurite și magnifice, erotism de-l tai cu cuțitul și bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-cinematografice. Piesa a primit și un videoclip absolut fascinant: o noapte de excese, oameni (probabil foarte) pe droguri felurite și magnifice, erotism de-l tai cu cuțitul și bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-bucle-cinematografice.

Comments

comments

Cătălin MesaruThe Guadaloops – Nunca Es Tarde

Leave a Comment